Meer klanten
door anders te
verkopen

Sales

Meer klanten door anders te verkopen

In het tijdperk van de klant, is een samenwerking met marketing, service en andere afdelingen essentieel voor het behalen van succes. Met een gedeelde stip aan de horizon, de klant en zijn of haar ervaring. Zo wordt frictie voorkomen. Om te excelleren wil je in ieder stadium van de klantreis waarde leveren aan de lead of klant om ze uiteindelijk te overtuigen van jouw dienstverlening en ze om te zetten naar ambassadeurs.

Marketing & sales alignment

Met leads die zich veelal online bewegen en via verschillende kanalen hun informatie inwinnen is het sales proces volledig veranderd.

Sales proces optimaliseren

Dit vraagt om een andere wijze van verkopen en “alignment” van de gehele business en processen om te voldoen aan de verwachtingen van leads en klanten om het ze zo eenvoudig mogelijk te maken van jouw organisatie te kopen. Zo maken we sales activiteiten, met ondersteuning van de juiste software, data-gedreven, efficiënt en succesvol.

Sales automation

Of uw behoefte nu direct ligt bij het genereren van de juiste, nieuwe klanten, ontwikkeling van klantrelaties, 360° inzicht in het gedrag van de klant of automatisering van sales activiteiten met meer waarde.

Webshop

Wij benaderen uw wens en vraagstuk altijd vanuit de (potentiële) klant. Door een ideale samensmelting van het voorgaande met wat uw organisatie wilt bereiken, creëren wij een relevante en grondige aanpak met resultaat. Benieuwd hoe we dat doen?

Relevante en grondige aanpak met resultaat

Of uw behoefte nu direct ligt bij het genereren van leads, het ontwikkelen van een nieuwe website, ontplooien van data-gedreven marketing of implementatie van marketing automation. Wij benaderen uw wens en vraagstuk altijd vanuit de (potentiële) klant. Door een ideale samensmelting van het voorgaande met wat uw organisatie wilt bereiken, creëren wij een relevante en grondige aanpak met resultaat. Benieuwd hoe we dat doen?

Hoe wij u nog meer kunnen helpen

Marketing

Servicing

Business

Brandindustry deelt haar kennis graag

We sturen je maximaal eens per maand onze Leadgeneratie Updates per e-mail. Zo blijf je je concurrent voor en haal je meer klanten binnen. Je kunt hiervoor uiteraard op elk gewenst moment afmelden.