Brandindustry – B2B online marketing, sales & social

Plan vrijblijvend een afspraak in of bel ons +31 71 514 32 05 

JdB groep

JdB groep, de basis voor bouwprojecten

Projecten die Nederland veilig en leefbaar maken : dijken, parken en woonwijken.

JdB groep is een familiebedrijf die zich de afgelopen 70 jaar heeft ontwikkeld als allround partner voor grond-, weg en waterbouw. Door middel van een slimme aanpak én uitvoering gaan zij de samenwerking aan met klanten en streven hierbij naar kwaliteit. Samen met haar partners zetten zij grond- en bouwexpertise om in de basis onder ambitieuze (bodemgerelateerde) projecten. Voor wegen, dijken, natuur en recreatie. JdB is dé basis voor bouwprojecten.

SPS

SPS, specialist in stortgoedprocessen

Doseren, extruderen, granuleren en inspecteren
SPS (Solids Process Solutions) is dé kennisspecialist op het gebied van stortgoedprocessen: doseren, extruderen, granuleren en inspecteren voor de BeNeLux. In een vroegtijdig stadium adviseren zij productiebedrijven in de keuze en gebruik van stortgoedverwerkingsmachines. Met meer dan 25 jaar expertise, diepgaande kennis van food, feed, pharma, kunststof en chemie.

Dana SAC Benelux: Technologieleider in krachtoverbrenging

Krachtige beweging in aandrijfsystemen

Dana is wereldwijde technologieleider in efficiënte krachtoverbrengingen.Dana SAC Benelux is het service, verkoop-en kenniscentrum van Noordwest-Europa en is de meest complete aanbieder in de markt op het gebied van aandrijfsystemen en componenten op zowel mechanisch, conventioneel, hydraulisch als elektrisch gebied.

Dana Benelux

Aeson

Aeson non-chemical plastic welding

Niet lijmen maar lassen, razendsnel, ijzersterk en niet-chemisch
Aeson biedt oplossingen voor het verbinden van kunststoffen in serieproductie, zonder gebruik te maken van (chemische) toevoegingen voor de (semi-) automatische kunststofverwerkende industrie. Oftewel: Niet lijmen maar lassen. Aeson heeft hiertoe uitgebreide kennis van lastechnieken, gereedschappen, productieprocessen en productplaatsing.

Solid partners for powder & bulk handling components

Service- en kennisleverancier voor de bulk- en procesindustrie

Internationale speler Muller Beltex levert een range aan bedrijfszekere componenten voor de bulk- en procesindustrie voor het transporteren en verwerken van grondstoffen. Samen met diepgaande markt- en productkennis wordt altijd een economische oplossing met een maximale levensduur gevonden. Door voorraadhoudende productmerken wordt de markt snel voorzien van service, wordt stilstand voorkomen en efficiëntie verbeterd. Met een TCO-aanpak, ontzorgen zij met langere standtijden, hogere capaciteiten en/of lagere kosten per ton getransporteerd product.

Muller Beltex

Trelleborg Pipe Seals

Sealed with precision, sealed with trust

Toonaangevend internationaal leverancier van technische afdichtingen.
Trelleborg Pipe Seals biedt de grootste keuze aan hoogwaardige buis-, manhole- en connectorafdichtingen, evenals geavanceerde buisrehabilitatiesystemen om de productiviteit over de hele buiscyclus te garanderen. Het toonaangevende productassortiment, gecombineerd met wereldwijde expertise en lokale service, zorgen voor een superieure werking zonder zorgen.

Protonic

Hoogwaardige elektronicaproducten voor intelligente machines en apparaten

Technologie op het scherp van de snede

Protonic ontwikkelt en produceert industriële elektronica voor OEM’ers en is als kennisintensief familiebedrijf sinds 1972 actief in de ontwikkeling en productie van elektronica voor de automatisering van machines, instrumenten en apparaten in uiteenlopende markten.

Wilmod / Kuwatec

Wilmod Heating & Systems, Kuwatec tempereertechniek

Het juiste element
Wilmod Heating & Systems is dé kennisspecialist op het gebied van contactverwarming, IR-verwarming, temperatuurregeling en bijbehorende artikelen. Wilmod heeft een dochteronderneming Kuwatec, specialist in tempereer toepassingen met Regloplas tempereer-apparatuur. Samen bieden ze ruime keuze in assortiment, specifieke oplossingen en kennis.

SKG IKOB

SKG-IKOB certificeert bedrijven, producten, processen

Certificering op basis van erkende normen en richtlijnen zoals NEN, VCA, ISO en KOMO

SKG-IKOB is dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. Werkzaam voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de gebouwde omgeving die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een certificaat, keurmerk of label. Zij leveren een totaalpakket op het gebied van kwaliteit door het testen en certificeren van ontwerpen, producten, processen, diensten en managementsystemen.

Schüco

Innovatie, partnerschap, uitmuntendheid, verantwoordelijkheid

Hoogwaardige raam-, deur- en gevelsystemen voor gevelbouwers
Schüco is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige raam-, deur- en gevelsystemen. De producten van Schüco worden wereldwijd veelvuldig toegepast en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

GB Steel Group

GB Steel Group: verenigd in staal

#wemakesteelwork

GB Steel Group kent vier divisies. Kampstaal Staalbouw realiseert internationaal complexe staalconstructies voor de utiliteitsbouw en industrie. Nauta Heeg onderscheidt zich met zware constructies voor de infra, offshore en industrie. Kamplacon voor duurzame dak- en gevelconstructies, asbestsanering en zonnepanelen voor de utiliteitsbouw, industrie en infra. Vossebelt bouwt kippers, containers, laadvloeren, bandlossers en meer voor de transportsector, gemeenten en industrie.

Limeta

Buitengewoon zichtbaar

Uitstraling, naamsbekendheid en aantrekkingskracht
Als expert in statisch en roterend aluminium levert Limeta al 75 jaar duurzame vlaggenmasten, mastverlichting, vlaggen, banieren en accessoires. We bedienen 500 trouwe afnemers in binnen- en buitenland zoals overheden, ondernemers in het MKB, retailketens en multinationals.

Equip Medikey

The key to medical innovation

Innovatie binnen de vakgebieden Anesthesiologie en Pijnbestrijding

Equip Medikey ontwikkelt innoverende nieuwe producten, met unieke eigenschappen voor een veiliger anesthesie en een doeltreffende pijnbehandeling. Oplossingen waar vele gebruikers en patiënten, in Nederland en ver daarbuiten baat bij hebben.

HTC parking

HTC parking and security -Europees marktleider in Speedgates

Ontwerp, fabricage, installatie en onderhoud
HTC parking & security is marktleider in Xentry Speedgates. Parkeren is nooit meer hetzelfde met de Speedgates, bollards, blockers en slagbomen. HTC levert de beste oplossing voor elk parking en security vraagstuk.

FoodJet, unique in advanced depositing solutions for the food industry

Efficiënt, accuraat en flexibel
FoodJet is een Nederlands familiebedrijf dat toonaangevende oplossingen biedt voor industriële voedseldosering, -decoratie en -vulling voor waardevermeerdering van voedsel producten. FoodJet ontwikkelde als eerste bedrijf een technologie om vloeibaar voedsel op een gecontroleerde en snelle manier te spuiten voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie.

Foodjet

Boxxparq

Ruimte is vrijheid

Voor elke vraag een boxx op maat
Boxxparq is een ontwikkelaar van bedrijvenparken met kleinschalige bedrijf- en opslagunits. Deze zijn veilig, flexibel, duurzaam en heel betaalbaar. Hiermee wordt ruimte geboden om te ondernemen. Een plek voor de opslag van webstore of winkel, voor last mile stadslogistiek of gewoon een veilige plek voor je camper of oldtimer. Boxxparq maakt die ruimte, de klant bepaalt hoe deze wordt gebruikt.

Klantenblijmakers in de optiekwereld

Vernieuwend in service, contact en apparatuur

Noordman Instruments is een betrekkelijk nieuwe speler in de optiekbranche. Zij veroveren de markt met klantvriendelijke service, diensten en kennis op het gebied van innovatieve oogmeetapparatuur en optisch instrumentarium.

Noordman Instruments

Van Aalst Group: Safeway

Motion compensated gangways

Best-in-class preventieve en voorspellende onderhoudsdiensten, gecombineerd met werkplaatsdiensten voor klanten die wereldwijd actief zijn in de offshore olie-, gas-, scheepvaart- en hernieuwbare energie-industrie
Safeway BV is een bedrijf binnen de Van Aalst Group of Companies. Safeway voegt een best-in-class oplossing voor personeelsoverdracht toe aan het veelzijdige portfolio van de Van Aalst Groep.

Lieftink Geveltechniek

Visie op gevels, techniek en design

Gevelbouwer met vakkennis eigen fabriek en coatingsfaciliteit
Lieftink Geveltechniek is een gerenommeerd fabrikant en leverancier van ramen, deuren, kozijnen, schuifpuien, vliesgevels, lichtdak constructies en brandwerende puien van aluminium of staal. Met een eigen fabriek en coatingfaciliteit is kwaliteit van tekening tot montage de standaard. Of het nu om nieuwbouw, renovatie, woningbouw of utiliteit gaat.

Wij delen onze kennis graag. Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief