Recystel – Kunststof stelkozijnen

Brand, identity & positionering – Voor de introductie van een nieuwe innovatieve oplossing

het stelkozijn met meerwaarde

Een stelkozijn is een raamwerk dat tijdens het metselen in de muuropening wordt aangebracht en waartegen men later, in de afbouwfase, het uiteindelijke kozijn plaatst. Recystel heeft diverse kunststof varianten ontwikkeld voor verschillende markten en toepassingen. De oplossing van Recystel is geschikt voor kunststof, houten en aluminium kozijnen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Door de toevoeging van schuimgas aan het PVC is het product net zo te verwerken als hout. Het materiaal is volledig water- en UV-bestendig en zorgt voor een goede thermische isolatie, is vlamdovend en kan niet rotten. Diverse unieke voordelen dus ten opzichte van concurrente oplossingen.

BRANDINDUSTRY_website_case_recystel_webdesign

Strategie, positionering en identiteit

Tot een paar jaar geleden werd dit niet als zodanig en niet professioneel naar de markt toe gebracht. Na een strategische sessie is deze informatie aangewend voor de verdere uitwerking van de strategie, positionering en identiteit. Resulterend in nieuwe middelen volgens een nieuwe huisstijl. Waarin de website het belangrijkste communicatiekanaal is. Een portal waar je volgens diverse ingangen tot de juiste informatie kan komen; markt, doelgroep en product. De grote kennis van de keten bij Brandindustry maakt dat we voor iedere ingang de juiste boodschap wisten te ontwikkelen, afgestemd op de behoeftes van de bezoeker.

BRANDINDUSTRY_website_case_recystel_revitalisatie

Middelen die zorgen voor awareness en kunnen dienen als sales tool bij het aanschrijven of bezoeken van relaties.

Corporate identity

Logo, huisstijl, advertenties

datasheets

Technische producten

online

Website, social media

digitaal

Nieuwsbrief, emailhandtekening

Projectportfolio

Projectleaflets

Handleidingen

Technische handleidingen

Na het inrichten van de basis begint het pas

Werken aan vindbaarheid en marktbewerking. Voornamelijk via digitale kanalen zoals e-mailing en AdWords is de boodschap actief en passief onder de aandacht gebracht. Een proces die een continue doorloop heeft. Momenteel zijn we gezamenlijk aan het kijken wat digitalisering van zaken doen voor impact heeft op de business, bedrijfsvoering, leads en klanten. Om zodoende een strategie te ontwikkelen en concreet naar oplossingen te vertalen.

BRANDINDUSTRY_case_recystel_projectleaflets

wilt u meer informatie en bent u nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak
serge_zww_klein_MG_2191

Serge van der Born

CEO / strategy director

serge@brandindustry.com

ruby_zww_klein_MG_2249

Ruby Dickhoff

B2B marketing adviseur

ruby@brandindustry.com

stanley_zww_klein_MG_2267

Stanley Janssen

B2B marketing adviseur

stanley@brandindustry.com

gerelateerde cases