protonic

Positionering & professionalisering

HOOGWAARDIGE ELEKTRONICAPRODUCTEN VOOR INTELLIGENTE MACHINES EN APPARATEN

Positionering: Protonic ontwikkelt en produceert industriële elektronica voor OEM’ers. Het werd tijd dat Protonic haar marketing en communicatie professioneler ging aanpakken. Net als bij zo veel technisch georiënteerde bedrijven ligt de nadruk op het product(ontwikkeling),de service naar de klant en de kwaliteit. In deze high-tec omgeving als de elektronica business en de moderne machinebouw is dat al helemaal een must.

Er is geen aparte communicatie of marketingafdeling en daarom zijn de marketing en communicatietaken verdeeld als extra taken voor de directie die naast het dagelijkse werk moeten worden ingevuld. Brandindustry kreeg de opdracht om het bedrijf bij te staan met de invulling van deze taken en de communicatie qua look en feel, positionering en professionalisering in een nieuw jasje te steken. Een jas die hoort bij het bedrijf die ze nu zijn, technisch vooruitlopend op de markt, met R&D als middelpunt.

PROTONIC_website

Toegevoegde waarde en diverse markten

Met hun elektronicaproducten dragen zij bij aan de productontwikkeling van hun klanten en levert Protonic eindgebruikers toegevoegde waarde in hun dagelijkse operatie. Deze toegevoegde waarde moet tot uiting komen in de communicatie.

Tevens werkt Protonic voor diverse markten en wil dit kenbaar maken, maar heeft te maken met geheimhouding door de ontwikkeling van cruciale onderdelen van veel machines etc. gevoelige informatie voor de concurrentie dus. Toch is het voor Protonic van belang om te laten zien in welke branches ze werken, zonder de klant of het merk te noemen. Vandaar dat er gekozen is om de branches te communiceren zonder dat de bedrijven expliciet genoemd zijn. De communicatie is gericht op:

algemene industrie
medische technologie
agrotechniek
automotive en transport
energie en infrastructuur
PROTONIC_brochure

CONTENTONTWIKKELING VOOR HET CREËREN van AWARENESS

Zo is er begonnen met de ontwikkeling van de website waarbij de ontwikkelingen en de technologieën centraal staan. Het wordt tijd dat Protonic zonder dat ze gevoelige informatie delen, laat zien wat voor geweldig bedrijf ze zijn. De website met bewust beperkte informatie nodigt uit om contact op te nemen voor meer informatie en is duidelijk qua look en feel, maar zeker als positionering een wereldwijd bedrijf van formaat.

Corporate identity

Advertenties, brochure

online

Website

fotografie

Bedrijf in beeld

wilt u meer informatie en bent u nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak
serge_zww_klein_MG_2191

Serge van der Born

CEO / strategy director

serge@brandindustry.com

ruby_zww_klein_MG_2249

Ruby Dickhoff

B2B marketing adviseur

ruby@brandindustry.com

stanley_zww_klein_MG_2267

Stanley Janssen

B2B marketing adviseur

stanley@brandindustry.com

gerelateerde cases