Michiels Aluminiumbouw

Hoe je regionaal de grootste wordt

Hoogwaardige kozijnen uit de regio

Aluminiumbouw Michiels uit Ospel levert ramen, deuren, vliesgevels en schuifsystemen uit eigen fabriek. Michiels gebruikt de hoogwaardige gevelprofielen van Schüco, want die voldoen aan de hoogste eisen als het om energie besparen, design en gebruikersgemak gaat.

BRANDINDUSTRT_website_portfolio_michiels_logos

Gericht om de bezoeker contact op te laten nemen met de gevelbouwer die vanuit daar de leads kan oppakken en er klanten van kan maken.

Omdat wij werkzaam zijn voor Schüco en voor gevelbouwers, hebben wij bij Brandindustry de knowhow in huis om goede communicatiemiddelen te maken in relatief korte tijd. We begrijpen de markt, we begrijpen de producten en de mogelijkheden door die combinatie kunnen we veel gevelbouwers helpen die elkaar niet in de weg zitten qua werkzaamheden en werkgebied.

BRANDINDUSTRY_website_portfolio_Michiels_1

Hoogwaardige kozijnen uit de regio

Toen we het verzoek kregen om aluminiumbouw Michiels weer op de kaart te zetten in de regio hebben we kans met beide handen aangepakt. Binnen 2 maanden stond de website er volledig gevuld met alle ins and outs, productinformatie maar vooral conceptueel geen speld tussen te krijgen. Aluminiumbouw Michiels de beste en meest relevante gevelbouwer in de regio.

De website heeft de uitstraling van de nummer 1 uit de regio en bevat de informatie die zowel particulieren als bedrijven als eerste zoeken. Het geeft een beeld van de mogelijkheden en speelt in op de behoefte om de awareness te vergroten voor wat betreft de mogelijkheden van aluminiumbouw. Neemt het vooroordeel weg dat aluminium erg duur is en alleen geschikt voor grote zakelijke projecten en dat het weinig mogelijkheden kan bieden voor wat betreft design.

Gaat het echt de diepte in dan nodigt de website je uit om contact op te nemen. Qua look en feel is er een bedrijf neergezet dat als marktleider kan fungeren. Nu krijgen ze aanvragen via de website binnen. En dat is natuurlijk heel mooi. Dat gaat straks alleen maar meer worden als we het plan verder uitrollen en ook gaan werken aan de vindbaarheid van de website via de andere communicatiekanalen.

Corporate identity

Logo & huisstijl

online

Website

Optimalisatie

Adwords campagne

wilt u meer informatie en bent u nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak
serge_zww_klein_MG_2191

serge van der born

CEO / strategy director

serge@brandindustry.com

ruby_zww_klein_MG_2249

Ruby Dickhoff

B2B marketing adviseur

ruby@brandindustry.com

stanley_zww_klein_MG_2267

Stanley Janssen

B2B marketing adviseur

stanley@brandindustry.com

gerelateerde cases