Lieftink geveltechniek

DE MEERWAARDE RELEVANT UITDRAGEN MIDDELS ZAKELIJKE COMMUNICATIE EN GEBRUIKERSGENOT

GEVELOPLOSSINGEN VOOR DE ZAKELIJKE MARKT UIT EIGEN FABRIEK

Lieftink Gevelfabriek, voorheen Lieftink Ramenfabriek begonnen als klein bedrijfje met de vraag kunt u een advertentie voor ons regelen in de telefoongids? Die tijden hebben we inmiddels achter ons gelaten. Over meegroeien met je klant gesproken.

LIEFTINK_case_website

Strategische ondersteuning
Door Lieftink bij te staan in de groei en de strategische stappen samen te nemen is Lieftink nu het bedrijf dat met name grote en uitdagende gevelprojecten verzorgd, waar met name de kennis, de engineering en materiaalkeuze/kwaliteit en MVO-gedachte van belang is. Daarnaast heeft het bedrijf knap de crisis in bouw weten te overleven door het maken van juiste keuzes en het tijdig inkrimpen van activiteiten tot core activiteiten.

Keuzes maken
Lieftink werkt als een van de eerste gevelbouwers van Nederland met Schüco profielen. Schüco, overigens ook een klant van Brandindustry, staat bekend om haar kwalitief hoogstaande en vernieuwende gevelconcepten. Lieftink durfde de keus te maken voor kwaliteit, ook als dat betekent dat je marktechnisch aan de dure kant opereert. De geboden en gecommuniceerde meerwaarde bevat zoveel meer dan het beetje extra investering.

BRANDINDUSTRY_website_case_lieftink_gevelnieuws

DICHT BIJ DE BELEVINGSWERELD VAN DE GEBRUIKER

Brandindustry heeft in de loop der jaren hier samen met Lieftink hard gewerkt aan het continu ontwikkelen van de juiste marketing en communicatiestrategieën en daarbij passende communicatie uitingen zoals de huisstijl, de keuze om niet het product maar de hele toepassing te laten zien waarbij de gebruiker centraal staat en niet alleen de gevel zichtbaar is. Communicatie gericht op de doelgroepen met als unieke insteek dicht bij de beleving en in de wereld te kruipen waarin de klant en de gebruiker zich bevinden.

Dus geen raamprofielen en deuren laten zien, maar het gehele gebouw met de gevel en het gebruiksgenot in de hoofdrol. Ondersteund door mooie projectfotografie, ook weleens gefotografeerd vanuit binnen, met gebruikers. Hiermee is relevante waarde en emotie toegevoegd aan het product.

MARKETING & COMMUNICATIE IN EEN TECHNISCHE B2B OMGEVING

Communicatie in technische omgevingen hebben als grootste vereiste dat het relevant moet zijn. Relevantie in de communicatie over projecten, waarbij de klant en de oplossibng centraal staat, niet een haleluja-verhaal maar een echte case, met de klant aan het woord, een situatieschets, het probleem en de oplossing.

Corporate identity

Huisstijl

Communicatie

Advertenties, brochures, productsheets

online

Website, social media

presentatie

Beursstand, ppt, etc

fotografie & film

Kennisdag, productdemonstraties, etc.

event management

Kennisdag

MET DE GEHELE INDUSTRIE ALS DOELGROEP MOET JE KEUZES MAKEN EN FOCUS AANBRENGEN IN DE COMMUNICATIE

Tevens biedt Lieftink haar klanten en beinvloeders van projecten zoals architecten, aannemers en investeringsmaatschappijen of bouwbedrijven een platform om gezamenlijke projecten te belichten vanuit hun eigen oogpunt in een objectief geschreven nieuwsbrief De Gevelnieuws, dat merkbeleving en meerwaarde als gevolg heeft.

Door intelligente meetbare items toe te voegen is er een muli-mediaal platform gecreëerd waar ruimte is voor het meten van resultaten en het aanpassen van de communicatie op korte termijn.

wilt u meer informatie en bent u nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak
serge_zww_klein_MG_2191

Serge van der Born

CEO / strategy director

serge@brandindustry.com

ruby_zww_klein_MG_2249

Ruby Dickhoff

B2B marketing adviseur

ruby@brandindustry.com

stanley_zww_klein_MG_2267

Stanley Janssen

B2B marketing adviseur

stanley@brandindustry.com

gerelateerde cases