HTC – parking & security

HTC – parking & security

POSITIONERING EN RE-BRANDING

Making an entrance – Europees marktleider in speedgates

HTC, Nederlands ontwikkelaar en producent van parking & security oplossingen, opereerde voorheen als onderdeel van een grotere groep waardoor er een lage merkbekendheid was in de markt. Wel was er een item uit het productportfolio waarmee men Europees marktleider is, de Xentry Speedgates; vouwhekken.

Inspiratiesessie & branding

Met een re-branding en nieuwe positionering wilde we een grotere en juiste merkbekendheid creëren van het merk HTC en haar overige oplossingen en diensten (onder het merk productmerk Pevac). Daarnaast moesten zaken gewoonweg professioneler. Na een tweetal strategische sessies betekende dit concreet dat er is gekeken naar het productportfolio en hoe we hier inhoudelijk en visueel één lijn in kunnen brengen om zo te laten zien dat merken/producten aanverwant zijn binnen HTC. Voor HTC betekende dit ook dat er gezocht is naar een nieuwe pay-off die past bij de oplossingen die worden aangeboden. Met ‘Making an entranc’ is dat op dubbelzinnige wijze gerealiseerd.

Doorvoeren van de nieuwe identiteit

In een tweede fase is er een nieuwe website ontwikkeld aansluitend bij de nieuwe identiteit. Waarbij de focus lag om zaken zo eenvoudig mogelijk te communiceren en technische specificaties eenvoudig te raadplegen. Service is in deze digitale en snel veranderende wereld van groot belang en ook dit wilden we prominent communiceren. Immers na de installatie van de oplossing is dit van groots belang voor de klant en gebruikers.
Men moet eenvoudig contact kunnen opnemen en weten welke mogelijkheden qua service worden aangeboden. Dit onderwerp heeft dan ook een aparte sectie gekregen op de website.

Middelen die zorgen voor awareness en kunnen dienen als sales tool bij het aanschrijven of bezoeken van relaties.

Corporate identity

Huisstijl, advertenties, productlogo

datasheets

Technische producten

online

Website, social media

digitaal

Nieuwsbrief, emailhandtekening
BRANDINDUSTRY_website_case_htc_webdesign

wilt u meer informatie en bent u nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak
serge_zww_klein_MG_2191

Serge van der Born

CEO / strategy director

serge@brandindustry.com

ruby_zww_klein_MG_2249

Ruby Dickhoff

B2B marketing adviseur

ruby@brandindustry.com

stanley_zww_klein_MG_2267

Stanley Janssen

B2B marketing adviseur

stanley@brandindustry.com

gerelateerde cases