brevini

Brevini biedt een complete product- en kennisportfolio op het gebied van aandrijving en hydraulica

BREVINI KRACHTIGE BEWEGING, BRANDING CAMPAGNE MET LANGE ADEM

Brevini biedt een complete product- en kennisportfolio op het gebied van aandrijving en hydraulica. De toepassingen van Brevini staan garant voor feilloze krachtige beweging, toepasbaar in de gehele industrie. De sterke marktpositie en de kwaliteit van de producten maakt dat Brevini u altijd de meest up-to-date technologie in aandrijfoplossingen kan leveren.

Brevini is een klant van het eerste uur. Uitgegroeid van lokaal verkoopkantoor naar leading office van een een inmiddels multinational Brevini worldwide. Leading in de zin van het vervullen van een voortrekkersrol naar headquarters in Italië en voor alle Brevini-vestigingen wereldwijd. Hier in Nederland zijn we de markt ver voor met name op het gebied van marketing, communicatie en branding; we zetten de trend voor wat betreft de digitale mogelijkheden maar ook voor het brand design.

BREVINI_cases_webdesign

Leading in digitale marketing

Brandindustry heeft in de loop der jaren hier samen met Brevini hard aan gewerkt door het continu ontwikkelen van de juiste communicatiestrategieën en daarbij passende huisstijlelementen, communicatie uitingen zoals de huisstijl, de keuze om niet het product maar de toepassing te laten zien, de concepten van de brochures, de bedrijfsfotografie de website en de digitale mogelijkheden gekoppeld aan het CRM zoals de meetbare digitale nieuwsbrief etc. Gericht op de doelgroepen met als unieke insteek dicht bij de beleving en in de wereld te kruipen waarin de klant zich bevindt.

Brevini_case_brochure

MARKETING & COMMUNICATIE IN EEN TECHNISCHE B2B OMGEVING

Communicatie in technische omgevingen hebben als grootste vereiste dat het relevant is. Onderscheidend ook, alles volgens de subtiel wisselende huisstijl. De huisstijl is direct herkenbaar en krijgt 2 jaarlijks een aanscherping in de lijn van de huisstijl meegroeiend met de laatste trends. Zoals het hoort bij een top 3 merk in de branche. Wil je een leading brand zijn, dan moet je je daar ook naar gedragen. Dat begrijpt Brevini als geen ander!

Corporate identity

Huisstijl

Communicatie

Advertenties, brochures, productsheets

online

Website, social media

presentatie

Beursstand, ppt, etc

fotografie & film

Kennisdag, productdemonstraties, etc.

event management

Kennisdag

MET DE GEHELE INDUSTRIE ALS DOELGROEP MOET JE KEUZES MAKEN EN FOCUS AANBRENGEN IN DE COMMUNICATIE

Om de markt in de Benelux te kunnen voorzien moeten er veel verschillende soorten bedrijven worden aangesproken. Als je gehele industrie tot je doelgroep beschouwd, is het maken van keuzes geen overbodige luxe, zonder dat je je opgebouwde naamsbekendheid binnen de verschillende takken van industrie verwaarloosd. Toch is het Brevini en Brandindustry gelukt om tot de top 3 te behoren van de aandrijftechniek. Jarenlange consequente inspanningen hebben ertoe geleid dat het merk Brevini top-of-mind is in de markt.


Brevini veert mee met de cyclische economische schommelingen en focust de uitingen naar 4 industrieën die het het beste doen, met dien verstande dat het jaarlijks wisselt en zo alle industrieën in een tijdsbestek van ca 4 jaar aan bod zijn gekomen.

wilt u meer informatie en bent u nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak
serge_zww_klein_MG_2191

Serge van der Born

CEO / strategy director

serge@brandindustry.com

ruby_zww_klein_MG_2249

Ruby Dickhoff

B2B marketing adviseur

ruby@brandindustry.com

stanley_zww_klein_MG_2267

Stanley Janssen

B2B marketing adviseur

stanley@brandindustry.com

gerelateerde cases