KENNIS EN INZICHT VAN UW TECHNISCHE BUSINESSOMGEVING

Voor het realiseren van een excellente klantervaring is Brandindustry uw gespecialiseerde B2B partner. Wij weten koopprocessen, journey’s en DMU-profielen van organisaties uit de dienstensector, maak- en handelsindustrie volledig te doorgronden voor meer resultaat.

samen uw business doorgronden voor meer resultaat

Brandindustry is een gespecialiseerd B2B marketing en communicatiebureau, uitsluitend werkzaam voor technisch georiënteerde bedrijven. Wij helpen organisaties bij het realiseren van een optimale klantervaring, op een efficiënte en inzichtelijke wijze, voor meer resultaat. Gezamenlijk analyseren we de uitdagingen van de klant om vervolgens verbetering op organisatie- en individueel niveau, vanuit een zelflerend oogpunt, te implementeren. Dit doen wij op 4 gebieden; organisatie, digitale transformatie, lead management en klant engagement. Hierbij functioneren de bedrijfsdoelstellingen en focuspunten van onze klanten altijd als startpunt. Hiervoor zetten wij strategie, onderzoek, design, technologie, contentmarketing en –ontwikkeling in.

stanley_iemke_MG_5633

Brandindustry deelt haar kennis graag. Voor diverse vraagstukken van onze klanten worden eigen ontwikkelde en aangepaste B2B modellen ingezet.

download model 'buyer journey'

PASSIE VOOR B2B

Alle specialisten van Brandindustry hebben passie voor technische B2B omgevingen en het doorgronden hiervan. Onze kennis verwerken we onder andere in zelf ontwikkelde of aangepaste modellen voor bijvoordeeld buyer persona’s en journey’s. Per case bekijken we of én in welke samenstelling we een team inzetten; om zo uiteindelijk effectief en efficiënt het beste resultaat voor uw organisatie te realiseren.

PRO-ACTIEF

De relatie met onze klanten is erg belangrijk. Om ons werk optimaal te kunnen doen, blijven wij op de hoogte van de markt waarin onze klanten zich begeven. Wij verdiepen ons in uw B2B omgeving, DMU en doelgroep. Zo kunnen wij proactief meedenken en meewerken. Dit is de reden dat wij altijd gaan voor de lange termijn. Wij geloven in de synergie van een samenwerking. Als wij ervoor zorgen dat uw bedrijf groeit, groeien wij mee. Kortom, uw succes is ons succes.

PRAKTISCH

Wie wij zijn? Een hecht team van B2B specialisten die hun sporen hebben verdiend. Als bureau zijn we praktisch ingesteld. Zo werken we voor én samen met onze klanten, bij de klant intern op locatie of gewoon op ons kantoor in Leiderdorp. We zijn open minded, kijken en luisteren naar meningen en ideeën van anderen. We investeren in bijscholing, vakliteratuur en trendonderzoek om zo de klant altijd met de laatste kennis te kunnen bedienen.

werkt u in een b2b omgeving maar heeft u nog geen kennis gemaakt met ons?